Benløse Børnehave

Opførelse af ny integreret børnehave

For Ringsted Kommune har C.C. Brun stået for opførelsen af en ny børnehave i Benløse.

Den nye børnehave er opført i ét plan, og har et færdigt areal på 822 m2. Der er tillige opført en uopvarmet liggehal på 96 m2 og et uopvarmet skur til legeredskaber og affald på 48 m2 samt et opvarmet teknikskur på 27 m2.

Bygningen er opført som let konstruktion med en regnskærm af lodrette brædder og lister samt træ/aluvinduer. Ventilationsanlægget er placeret centralt på taget og afskærmes visuelt af en facadeskærm med lodrette trælister svarende til resten af facaden.

Afslutningsvis er der udført udvendige belægnings- og legearealer.

Den nye institution vil således indeholde plads til:
– 51 almene børnehavebørn
– 21 børnehavebørn med handicap
– 24 dagplejebørn

Projektet er udformet med høj grad af tilgængelighed samt flere specialløsninger af hensyn til børn med handicap.

Den nye børneinstitution er tegnet af BBP Arkitekter, som har stået for alle arkitektydelser på projektet.

Bygherre
Ringsted Kommune

Arkitekt
BBP Arkitekter

Ingeniør
Dominia A/S, Rådg. Ingeniører

Entrepriseform
Hovedentreprise

Entreprisesum
kr. 20.000.000,-

Byggeperiode
2016 - 2018

Andre referencer

  • Energinet Blangslev Ombygning 132kV Station Blangslev For Energinet har vi fået endnu en opgave. Vi har efterhånden fået et rigtigt godt samarbejde…
  • HOFOR HERJEDALGADE I samarbejde med Gottlieb Paludan og MOE har C.C. Brun opført HOFORs nye personalebygning og garage, på Herjedalgade. Personalebygningen rummer primært kontor-…

NYT PROJEKT?

Vi har altid tid og lyst til at høre om dit næste projekt.

Jens Christian Molter
Direktør
Mobil 20 49 95 65
E-mail jcm@ccbrun.dk