GFII NAKSKOV RÅDHUS

Ombygning af Nakskov Rådhus

 

På Nakskov gamle rådhus har C.C. Brun ombygget og renoveret de eksisterende bygninger for Bygningstyrelsen. Bygningen skal fremtidigt anvendes af NOTA (Nationalbibliotek for mennesker med læsevanskeligheder).

C.C. Brun vandt sagen i totalentreprise og har udført sagen i samarbejde med ingeniør Søren B. Nielsen A/S og Arkitektfirmaet Friis Andersen A/S.

Entreprisen dækker over ombygning af ca. 1974 m² fordelt på 3 bygninger – den gamle hovedbygning fra år 1896, en mellembygning fra år 1949 og bagbygning fra år 1952. Hovedbygningen er bevaringsværdig i klasse 1 og blev flere steder renoveret nænsomt i den gamle stil.

Primo 2019 gik vi i gang med projektering af hovedprojektet og demontering af div. konstruktioner og installationer, som ikke skulle anvendes mere eller  som skulle fornyes.

De store udfordringer lå i en presset tidsplan og etablering af nyt ventilationsanlæg i hele bygningen.

Bygherre
Bygningsstyrelsen BYGST

Arkitekt
Friis Andersen Arkitekter A/S

Ingeniør
Søren B. Nielsen A/S

Entreprisesum
kr. 18.000.000,-

Byggeperiode
Januar - 1. oktober 2019

Andre referencer

  • Copenhagen Plant Science Center 1 Ved Den Kgl. Landbrugshøjskole opføres et nyt center, hvor forskere fra det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet vil opbygge et forskningscenter…
  • Ll. Næstved Skole – udvidelse For Næstved Kommune har C.C. Brun udført en udvidelse af Ll. Næstved Skole, afd. Karrebækvej. Ll. Næstved Skole består af…

NYT PROJEKT?

Vi har altid tid og lyst til at høre om dit næste projekt.

Jens Christian Molter
Direktør
Mobil 20 49 95 65
E-mail jcm@ccbrun.dk