Copenhagen Plant Science Center 1

Ved Den Kgl. Landbrugshøjskole opføres et nyt center, hvor forskere fra det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet vil opbygge et forskningscenter i verdensklasse, CPSC.

Med mere end 30.000 mandetimer har C.C. Brun bragt flere af sine spidskompetencer i spil ved gennemførelsen af råhusentreprisen på Copenhagen Plant Science Centre på Frederiksberg.

Byggeriet var det første af 4 etaper, og det skal indeholde laboratorier, undervisningslokaler, auditorium og kontorfaciliteter. Byggeriet er opført i 4 etager med fuld kælder og har et areal over terræn på 5.500 kvm samt 1.700 kvm kælder.

Under råhusentreprisen har C.C. Brun desuden udført nedrivning, jord-, kloak- og betonarbejdet, stålkonstruktioner og tyndpudsgulve samt elementmontage.

Der er tale om et projekt med udpræget brug af in-situ støbt beton, og al målafsætning er afsat af landmåler på grund af byggeriets mange skæve vinkler. Kælderen er udført med dobbelt gulvkonstruktion, fugebånd og membraner på væggene. Betonudstøbning af op til 360 kvm store dæk foregik ved hjælp af to store betonpumper.

Bygherre
Københavns Universitet

Arkitekt
Lundgaard & Tranberg Arkitekter A/S

Ingeniør
EKJ A/S

Entrepriseform
Råhusentreprise

Entreprisesum
kr. 59.000.000,-

Byggeperiode
1. juni 2013 - 1. december 2015

Andre referencer

  • SOSU Skolen, Nykøbing F Tilbygning til SOSU skolen Nykøbing F C.C. Brun har udført en udvidelse og ombygning af SOSU skolen i Nykøbing F.…
  • Benløse Børnehave Opførelse af ny integreret børnehave For Ringsted Kommune har C.C. Brun stået for opførelsen af en ny børnehave i Benløse.…

NYT PROJEKT?

Vi har altid tid og lyst til at høre om dit næste projekt.

Jens Christian Molter
Direktør
Mobil 20 49 95 65
E-mail jcm@ccbrun.dk