SOSU Skolen, Nykøbing F

Tilbygning til SOSU skolen Nykøbing F

C.C. Brun har udført en udvidelse og ombygning af SOSU skolen i Nykøbing F.

Skolens hovedbygninger er opført i 1988. I 2012 blev der opført en 3-etages tilbygning til skolen. Nærværende byggesag omhandler etape 1 i udbygningen af SOSU skolen og består i en udvidelse af skolens lokalekapacitet samt en forbedring af indeklimaet i de oprindelige skolebygninger.

Udbygningen af skolen omfatter etablering af 2 tilbygninger, hvor den største på 610 kvm placeres syd for de oprindelige skolebygninger på det grønne område mellem SOSU og CELF. Denne tilbygning skal bruges til undervisningslokaler, grupperum og opholdsareal. Den anden tilbygning er på ca. 100 kvm og er en del af skolens administration.

Tilbygningerne opføres som let byggeri i én etage med en profileret bræddebeklædning.

C.C. Brun’s egenproduktion på dette projekt omfattede jord,- kloak,- beton,- tømrer,- og belægningsarbejde med omkring 15 håndværkere på pladsen. Byggeriet er udført med skolen i drift.

Opgaven er udført i hovedentreprise med TNT arkitekter og AJ Consult som rådgivere på projektet.

Bygherre
SOSU Nykøbing F

Arkitekt
TNT Arkitekter

Ingeniør
AJ Consult

Entrepriseform
Hovedentreprise

Entreprisesum
kr.  13.400.000,-

Byggeperiode
November 2020 - oktober 2021

Andre referencer

  • DTU B301 – B309 Renoverings- og ombygningsprojekt DTU Lyngby Campus C.C. Brun har i samarbejde med Rørbæk og Møller Arkitekter ApS, EKJ Rådg. Ing.…
  • Røde Kors Frivillighus For Røde Kors  som bygherre har CCBrun udført en spændende byggeopgave, en tilbygning kaldet ”Frivillighus”. Frivillighuset er opført med støtte fra…

NYT PROJEKT?

Vi har altid tid og lyst til at høre om dit næste projekt.

Jens Christian Molter
Direktør
Mobil 20 49 95 65
E-mail jcm@ccbrun.dk