Røde Kors Frivillighus

For Røde Kors  som bygherre har CCBrun udført en spændende byggeopgave, en tilbygning kaldet ”Frivillighus”. Frivillighuset er opført med støtte fra en af Danmarks store fonde og skal anvendes som et besøgs-, café- og udstillingsområde.

Bygningen er i plan en trapezform, der er forbundet til Landskontoret; den skaber to haverum i mellemrummet og et stort fleksibelt rum til Frivillighuset.

Taget rejser sig som en stor trappe fra gadeniveau op til ca. 9 m over gadeniveau. Tagdækket formes som en bærende in-situ støbt pladekonstruktion, der hviler på rektangulære søjler samt kældervæggen og punktfundamenter ved den lave kant.

Oven på den bærende trappeformede betonkonstruktion er der udlagt Bromembran, hvorpå der er udlagt isolering og overbeton, støbt i den ønskede trappeform. Herpå er der lagt 72.000 hårdtbrændte klinker.

Samarbejdsformen på denne sag har i høj grad været dialogbaseret mellem bygherre, rådgivere og entreprenør, hvor alle har skullet bidraget til løsningen af projektet.

Bygherre
Rødekors

Arkitekt
COBE Arkitekter

Ingeniør
Søren Jensen Rådg. Ingeniørfirma A/S

Entrepriseform
Hovedentreprise

Entreprisesum
kr. 31.800.000,-

Byggeperiode
August 2015 - August 2017

Andre referencer

  • SOSU Skolen, Nykøbing F Tilbygning til SOSU skolen Nykøbing F C.C. Brun har udført en udvidelse og ombygning af SOSU skolen i Nykøbing F.…
  • Park & Vej – ny værkstedsbygning Opførelse af ny værkstedsbygning for Næstved Kommune, Park & Vej Opgaven omfattede nedrivning af eksisterende bygning. Den nye bygning er…

NYT PROJEKT?

Vi har altid tid og lyst til at høre om dit næste projekt.

Jens Christian Molter
Direktør
Mobil 20 49 95 65
E-mail jcm@ccbrun.dk